Agenda

09-09-2024 - IKL en LOV Lokaal verbinden bijeenkomst 9 september 2024

IKL en LOV Lokaal verbinden bijeenkomst 2024
Na het enorme succes van vorig jaar, nodigen we jullie met veel plezier uit voor de tweede jaarlijkse IKL en LOV-bijeenkomst! Dit jaar vindt de bijeenkomst plaats op maandag 9 september om 17.00 uur, en we hebben weer een sprankelend en verbindend programma voor jullie klaarliggen.

17.00 uur Ontvangst
We beginnen de avond bij Praud, waar jullie hartelijk worden verwelkomd door Rudolf Roekevisch en Erwin Mulders van Praud. Nico Groen voorzitter IKL opent samen met het bestuur van de LOV de bijeenkomst met een warm welkomstwoord en presenteert daarbij onder andere de nominaties voor de verbindingsaward. De vorige winnaar, Lochem Doet, deelt hun succesverhaal en kondigt de volgende beursvloer aan. Daarnaast krijgen we een interessante bedrijfspresentatie en een rondleiding door Praud.

Walking diner en jeu de boule 18.00 uur
Na de inspirerende sessie bij Praud verplaatsen we ons slechts 30 meter verderop naar Kawop. Hier gaan we genieten van een heerlijk walking diner. Bij mooi weer doen we dit op het terras, waar we in een gezellige setting kunnen netwerken en ideeën uitwisselen. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om samen een potje jeu de boules te spelen op de nieuwe baan.

Het wordt weer een avond vol inspiratie, plezier en het versterken van onze lokale banden.Doe mee en vier met ons de kracht van samenwerking, terwijl we samen nieuwe ideeën bedenken om ons Lochem nog sterker te maken.

Datum en Tijd
Maandag 9 september 2024 Ontvangst om 17.00 uur bij Praud – Markt 14 in Lochem.
Kom op de fiets of kom lopend. Kan dat niet? Parkeren kan gratis naast de Lidl of het Graafschap terrein Heb je eventuele dieetwensen waar we rekening mee moeten houden? Geef het door aan info@industrielekringlochem.nl

Vergeet niet om je aan te melden voor dit evenement. Samen maken we er weer een onvergetelijke avond van!
Leden van de IKL kunnen zich aanmelden, door hun mailadres hiernaast in te vullen. Leden van de LOV kunnen zich aanmelden via het platform. Overige belangstellende en genodigden kunnen zich bij Tetske melden via info@industrielekringlochem.nl

meer info

04-11-2024 - Naar de PI Achterhoek 4 november 2024

Superleuk nieuws, want…. Er staat weer een leuke avond voor de deur! Op maandag 4 november organiseren we een bijzondere bijeenkomst, die duurt van 16:00 uur tot 20:30 uur, en natuurlijk zorgen wij ook voor een heerlijke gevangenismaaltijd! Wat? Ja…  Jullie zijn vast benieuwd waar we heen gaan! We gaan naar PI (penitentiaire inrichtingen) Achterhoek in Zutphen. Omdat het een gevangenis is zijn er een aantal regels en tips om de avond soepel te laten verlopen.


16.00 uur ontvangst, maar probeer om 15.45 uur aanwezig te zijn!
  • De PI Achterhoek is beperkt bereikbaar met openbaar vervoer, check de OV-app! Dit om misverstanden te voorkomen. Voor degene die met eigen vervoer komen is een bezoekersparkeerplaats aanwezig aan de voorzijde van de inrichting, voor de slagboom;
  • Vervolgens aanmelden bij de rode deur, de ingang van PI Achterhoek. Je wordt hier gevraagd je naam en afspraak door te geven, dit is onderdeel van de toegangscontrole. We proberen die zoveel mogelijk in groepjes te doen.
  • Probeer uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de afspraak aanwezig te zijn in verband met de aanmeldingsprocedure bij de portiersloge. Contactpersoon bij PI Achterhoek is: Dave te Sla en Pim Nijland. Deze aanmeldingsprocedure is te vergelijken met de toegangscontrole op vliegvelden waarbij je metaalvrij naar binnen moet. Pas je uitrusting hierop aan. Denk bijvoorbeeld aan de schoenen i.v.m. metalen strip in de zool en lingerie zonder metalen beugels.
  • Een mobiele telefoon, smartwatch, laptop en andere elektronische apparatuur kunnen niet worden meegenomen in de inrichting. Bewaar deze daarom in de auto. Indien je tijdens reizen de apparatuur nodig hebt, is er bij PI Achterhoek geschikte opslag aanwezig.
  • Indien een laptop en/of mobiele telefoon noodzakelijk is, dit vooraf aangeven bij Tetske.
  • Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Zonder geldig legitimatiebewijs is het niet mogelijk om de inrichting binnen te komen.


16.30 uur Welkomstwoord
Als iedereen binnen is starten we met een drankje en krijgen we uitleg over de PI Achterhoek en krijgen we aansluitend een rondleiding. We zullen geen gedetineerden tegenkomen, mocht je je dat afvragen.

19.30 uur Maaltijd
Geheel in stijl eten we gezamenlijk hoe de gedetineerden ook hun maaltijd ’s avonds nuttigen. Volgens Dave en Pim is dat echt wel goed te eten. We zijn dus reuze benieuwd!

We hopen dat jullie er zin in hebben! Het wordt een interessante en vooral leuke avond! Heb je allergieën of andere dieet wensen. Stuur een mailtje naar info@industrielekringlochem.nl, dan kunnen we hier rekening mee houden!

Adresgegevens:
PI Achterhoek
Verlengde Ooyerhoekseweg 21
7207 BJ Zutphen


Meld je aan door je e-mailadres hiernaast in te vullen! Lukt dat niet? Neem even contact op met Tetske, wellicht is er dan een verkeerd e-mailadres gekoppeld.

 

 

 

meer info

16-12-2024 - Ledenbijeenkomst 16 december 2024

We hebben een mooie ledenbijeenkomst in het verschiet bij de Industriële Kring Lochem! Noteer alvast de datum in je agenda, want je wilt deze bijeenkomst niet missen. Hoewel de exacte inhoud van de bijeenkomst nog niet helemaal bekend is, beloven we een boeiende bijeenkomst. Houd onze website en verdere communicatie in de gaten voor meer details over het programma. Nog geen lid van de IKL maar wel interesse? Neem contact op met Tetske Rouweler via info@industrielekringlochem.nl of bel naar 0573-785824. meer info