Ledenvergadering

Maandag 3 februari 17.00 - 21.00 uur

Hierbij nodigen wij u uit voor de speciale bijeenkomst met als thema 'Hoe kunnen we de economische situatie in de gemeente Lochem samen nog beter maken?’ op maandag 3 februari om 17.00 uur bij Hotel Hof van Gelre in Lochem.

HUISVESTING & SCHOLING
Gemeente Lochem en de Industriële Kring Lochem gaan graag met elkaar en ook met alle andere ondernemers, raadfracties en andere ondernemersverenigingen in de gemeente in gesprek. We hebben te maken met een energietransitie, vergrijzing, huisvesting van inwoners en scholing van potentiele medewerkers. 

PROGRAMMA
Het avondvullende programma wordt door dagvoorzitter Dick van Altena geleid. De keukenbrigade van Hotel Hof van Gelre zal ons verwennen tijdens diverse discussies met heerlijke gerechten! Heeft u allergieën of dieetwensen? Geef het ons door. Dan zullen wij daar rekening mee houden. Bekijk het programma in de uitnodiging. 

AANMELDEN ALLEEN MET UITNODIGING
Wij horen graag of we u kunnen verwelkomen op maandag 3 februari 2020 voor de discussie en het diner! Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan info@industrielekringlochem.nl voor donderdag 23 januari aanstaande.

Hotel Hof van Gelre
Nieuweweg 38
7241 EW Lochem

Hopelijk tot dan!