Lokaal Verbinden

Maandag 12 juni om 17.00 uur
Bijeenkomst IKL en LOV @SignSellers


Beste IKL leden, LOV leden en andere geinteresseerden,

Wij hebben een fantastische gelegenheid voor jullie! Op maandag 12 juni om 17.00 uur vindt er een bijzondere bijeenkomst plaats bij SignSellers. De afgelopen tijd zijn LOV en IKL met elkaar in gesprek gegaan en hebben we besloten om elkaar beter te leren kennen en waar mogelijk elkaar te versterken en samen op te trekken.


Lokaal verbinden

Met het passende thema 'Lokaal Verbinden' willen wij alle leden uitnodigen voor deze bijzondere bijeenkomst. Eigenaar en gastheer Dennis Martens zal ons meer vertellen over zijn prachtige bedrijf. Speciaal voor deze dag heeft hij een aantal spectaculaire racesimulatoren staan, zodat je met je collega-ondernemer nog een wedstrijdje kan racen. Hoe cool is dat?! Maar dat is niet alles. De middag wordt geopend door onze voorzitters Nico Groen (IKL) en Theo Vloedgraven (LOV). Vervolgens zullen Dorine Witjes en Wim Logtenberg van De Wereld Winkel een presentatie geven van circa 10 minuten. Daarna gaan we aan verschillende thema tafels met elkaar in gesprek. Denk dus alvast na over hoe wij nog beter met elkaar kunnen verbinden. We eindigen deze inspirerende avond met de bekendmaking van de genomineerden van de Verbindingsaward. Samenwerking is essentieel om te groeien en elkaar te versterken, en daarom willen we bijzondere verbindingen tussen bedrijven binnen Lochem in het zonnetje zetten.

En dan is dat nog niet alles... Na deze inspirerende presentaties en de Verbindingsaward nominaties is er extra veel tijd om samen met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een borrel en een barbecue verzorgd door lokale ondernemers.

Programma (onder voorbehoud van wijzigingen) 
17.00 uur Ontvangst
17.30 uur Presentaties
- Openingswoord door voorzitters Nico Groen (IKL) en Theo Vloedgraven (LOV)
- Presentatie Dennis Martens van SignSellers
- Presentatie Dorine Witjes en Wim Logtenberg van de Wereld Winkel Lochem
18.00 uur In gesprek aan thematafels
18.30 uur Nominaties verbindingsaward
18.45 uur Barbecue en borrelen

Aanmelden
Mis deze geweldige kans niet en meld je snel aan via info@industrielekringlochem.nl. De avond is helemaal gratis en wordt aangeboden door de IKL en LOV. Heb je speciale dieetwensen (behalve vega) laat het ons dan weten. 

Locatie:
SignSellers
Aalsvoort 66 te Lochem