Ledenvergadering

Maandag 28 oktober 17.00 - 21.00 uur

Nieuwe technologie verandert de wereld sneller dan ooit tevoren! Dat wil zeggen dat dit technologische innovaties voortbrengt die niet langer beter, sneller en goedkoper zijn, maar totaal anders.[leesmeer]

Ook jullie huidige business ontkomt waarschijnlijk niet aan deze aspecten. Jullie kunnen daarom nu al vooruitkijken. Wat is de toekomst van je huidige product of verdienmodel? Hoe kun je innovatieve techniek inzetten binnen je eigen bedrijf om in de toekomst ook nog business, klanten en bestaansrecht te hebben? Daar gaan jullie achter komen tijdens het bezoek aan De Gasfabriek in Deventer.

 

Marcel Fortuin vertelt over het ontstaan en de visie van De Gasfabriek. Steven Verkuil gaat ons meenemen in de razendsnelle ontwikkeling van technologie en laat ons zien wat de invloed is op jullie businessmodellen.

 

Nieuwe technologie verandert de wereld sneller dan ooit tevoren! Dit maakt radicale innovatie mogelijk, daar waar veel bedrijven bezig zijn met incrementele innovatie (“beter, sneller, goedkoper”). Deze ontwikkeling is gaande in vrijwel alle branches, zowel bij grote bedrijven maar ook in het MBK. Daarom is het interessant om het eigen businessmodel eens kritisch tegen het ligt te houden. Maar hoe doe je dat? Het vergt namelijk een heel andere manier van denken.

 

Het Business Innovatiecentrum De Gasfabriek helpt bedrijven om op een andere manier naar hun business te kijken en te zien welke nieuwe technologie daarbij kan helpen. Marcel Fortuin zal ons iets vertellen over het ontstaan als ook de visie en werkwijze van De Gasfabriek.

 

Daarnaast zal Steven Verkuil, medeoprichter van Coinversable ons op een heldere manier meenemen in de razendsnelle ontwikkeling van de technologie. Door te laten zien wat er op dit moment in de wereld al gebeurt geeft hij een beeld van de invloed van technologie op veel van de huidige businessmodellen.

 

AANMELDEN 
Wij horen graag of we u kunnen verwelkomen op maandag 28 oktober voor de vergadering en het diner! Aanmelden of afmelden kan op deze pagina. Dit kunt u doen voor 24 oktober aanstaande.

Vragen? Of het lukt niet om aan te melden, stuur een e-mail naar info@industrielekringlochem.nl.


LOCATIE
 

De Gasfabriek Deventer
Adres: Zutphenseweg 6B, 7418 AJ, Deventer

Route: vanaf de A1 doorrijden op de Zutphenseweg, brug over en direct weer de brug over. Dan direct rechts aanhouden de Deventerweg op. Parkeren op het terrein van De Gasfabriek.