Het verhaal achter de verduurzaming van Viverion

Het was een bijzondere ontmoeting tussen Woningcorporatie Viverion en De Jong&Laan, die als tijdelijke buren waren samengebracht tijdens de renovatie van het kantoorpand van Viverion. Na de voltooiing van de verbouwing werden deze buren hartelijk uitgenodigd om het resultaat te bewonderen. Het enthousiasme dat oversprong bij Martin Zwiers zorgde ervoor dat hij het idee opperde om alle IKL-leden uit te nodigen om de verduurzamingsinspanningen van het Viverion-pand te aanschouwen. En zo geschiedde 22 april 2024 bij de IKL bijeenkomst.

Bij aankomst werden we verwelkomd met de heerlijke geur van sissende hamburgers, bereid door niemand minder dan Chefkok Rik Beumer. Na een boeiende algemene ledenvergadering onderleiding van Nico Groen nam Marieke Mijnen van De Jong en Laan ons mee op een onmisbare reis door de wereld van CRSD-duurzaamheidsrapportage, waar we stuk voor stuk mee te maken zullen krijgen, nu en in de toekomst. Het was een moment waarop ervaringen werden gedeeld en inzichten werden verrijkt.Tussendoor werden onze smaakpapillen verwend met garnalenspiezen en saté van de barbecue. Vervolgens nam Gilbert Wils, de vastgoedmanager van Viverion, ons mee op een inspirerende tocht langs de verbouwing en verduurzaming van het pand. Koen Colvoort van Julia nam ons mee in de gedetailleerde plannen voor de inrichting en het interieur. Ten slotte maakten we gezamenlijk een wandeling door het pand.

De verbouwing van Viverion was een prachtig lokaal project waar veel Lochemse bedrijven bij betrokken waren: Viverion (opdrachtgever), Kreunen Bouw (Ruwbouw), Julia (interieur en ontwerp), SignSellers (signing) en DeJong&Laan (tijdelijke buurman)

En nu kijken we alweer uit naar het volgende avontuur: het Runningbedrijvendiner op 10 juni, gehouden op het bruisende bedrijvenpark Aalsvoort. Deze keer staan bezoeken aan Simco, Sefar en Julia op het programma! Zet het alvast in je agenda, want dit wil je niet missen.rn