Laten we samenwerken en Bedrijvenpark Aalsvoort zwerfafvalvrij maken!

Lochem, 6 mei 2024 – Afgelopen vrijdag is Bas Haarhuis, sinds 1 januari parkmanager van Bedrijvenpark Aalsvoort, samen met Koen Colvoort en Gijs Kreunen (bestuursleden van de stichting) op initiatief van Stichting Bedrijvenparken Lochem er op uit gegaan om Bedrijvenpark Aalsvoort te ontdoen van zwerfafval. Met een gezamenlijke inzet en betrokkenheid van lokale ondernemers streven zij ernaar om de omgeving schoon en leefbaar te maken.

"Door gezamenlijk op te treden laten we zien dat we om onze omgeving geven. Het is belangrijk om een actieve rol te spelen in het behoud van onze leefomgeving, aldus Koen." Gewapend met bonbons, megafoon en afvalprikkers zijn de mannen persoonlijk naar de bedrijven op Aalsvoort gegaan om zwerfafval in te zamelen en tegelijkertijd met de ondernemers in gesprek te gaan. Deze hands-on aanpak is niet alleen gericht op het schoonmaken van de omgeving, maar ook op het creëren van bewustzijn en samenwerking op het bedrijvenpark Aalsvoort.

"Dit initiatief toont aan dat kleine acties een groot effect op samenwerking kunnen hebben. Samenwerking is van belang voor het opwaarderen en toekomstbestendig maken van Bedrijvenpark Aalsvoort, vertelt Bas”. De actie om Bedrijvenpark Aalsvoort zwerfafvalvrij te maken is slechte één voorbeeld van lokale betrokkenheid. Deze actie is een aftrap voor diverse acties die Bas nog voor ogen heeft.