Lidmaatschap

Wil je deel uitmaken van een mooi netwerk van ondernemers die zich inzetten voor Lochem? Dan is de IKL (Industriële Kring Lochem) echt iets voor jou! We zijn trots om je te vertellen dat we elk jaar zes toffe bijeenkomsten organiseren. Dat betekent een mix van interessante presentatie en leuke ontmoetingen, inclusief een rondleiding in jouw eigen bedrijf of dat van je mede-ondernemers.

Onze bijeenkomsten zijn niet alleen nuttig voor je business, maar ook gewoon gezellig. Je krijgt de kans om te netwerken in een goede sfeer. En alsof dat nog niet genoeg is, staan we in direct contact met de gemeente, de regio en andere belangrijke spelers van Lochem. Maar wacht, er is meer!

Onze meetings vinden meestal plaats op maandagavonden van 17.00 uur tot ongeveer 21.00 uur. En hier komt het beste gedeelte: er staat altijd een smakelijk diner voor je klaar, zodat je je goede gesprekken kunt voeren tijdens een goed stuk eten. Wie kan meedoen?

De IKL staat open voor alle ondernemers in de gemeente Lochem. We hebben allemaal één doel voor ogen: het behartigen van Lochem's belangen, en jij kunt daaraan bijdragen. Wat betreft de kosten, het lidmaatschap van de IKL kost €750 per jaar (zonder btw). Daarvoor krijgt één persoon (die kan eventueel afwisselen per bijeenkomst) van de organisatie toegang tot al onze bijeenkomsten, inclusief diners en interessante programma's. Je krijgt ook maandelijks een nieuwsbrief, vermelding op onze website en waardevolle contacten in Lochem's ondernemerswereld.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij de IKL en breid je zakelijke connecties uit terwijl je actief bijdraagt aan de groei van Lochem. Ben je er klaar voor om lid te worden? Neem contact op met Tetske Rouweler onze verenigingsmanager via info@industrielekringlochem.nl of bel naar 06 13 100 239.