Lokaal verbinden gezamenlijke bijeenkomst IKL en LOV groot succes

Lokale Verbinding: Een avond vol succes!
Met trots kunnen we zeggen dat het thema van de avond, "Lokaal Verbinden", een enorme hit was. Het was zo'n groot succes dat we hebben besloten om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Tijdens deze IKL en LOV bijeenkomst hebben we in groepen samengezeten en gebrainstormd over ideeën om de lokale verbinding te versterken.

We werden geïnspireerd door presentaties van zowel de WereldWinkel en SignSellers gevolgd door een boeiende rondleiding door gastheer Dennis Martens. Voor de liefhebbers was er zelfs de mogelijkheid om plaats te nemen in racesimulatoren en het echte racegevoel te ervaren. We hebben de avond afgesloten met een gezellige barbecue en een borrel, waarbij we de gelegenheid hadden om verder te netwerken en contacten te leggen. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze avond. Als aandenken aan deze onvergetelijke avond kreeg elke aanwezige een prachtig strandlaken cadeau. 

Samen kunnen we een positieve impact creëren en de kracht van lokale verbindingen benutten. We kijken nu al uit naar de volgende bijeenkomst en hopen jullie daar ook weer te zien!