Versterken van lokale samenwerking en techniek: Terugblik op een inspirerende bijeenkomst

Maandag 30 oktober jl. hebben 50 enthousiaste mensen, waaronder ondernemers van IKL, vertegenwoordigers uit het onderwijs en anderen, samengekomen voor een speciale bijeenkomst. Het draaide allemaal om lokaal samenwerken, vooral tussen onderwijs en bedrijven, met de focus op techniek en technologie.

Tijdens het evenement hebben we druk genetwerkt en nieuwe contacten gelegd, zowel met elkaar als met het Smart Industry Lokaal. Bovendien hebben Ria Leliveld (Wethouder Gemeente Lochem), Rutger de Waard (directeur Staring College) en Michel van den Berg (onderwijs makelaar) ons gemotiveerd met hun woorden.


Hendrik van Zwol, expert in AI, heeft de zaal voorbereid op de toekomst met een inspirerende presentatie. En om de dag nog specialer te maken, hebben we de allereerste Verbindingsaward van 2023 uitgereikt. De vraag was: welke organisaties hebben de beste verbinding gemaakt? Het antwoord: LochemDOET en Mepal met hun geweldige inspanningen op de Beursvloer! Dit evenement liet zien hoe belangrijk lokaal samenwerken is voor een bruisende toekomst.